Benke Laci bácsi is véleményt mond a finomságokról
A Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) – a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi-, Vendéglátó-ipari- és Idegenforgalmi Kara védnöksége alatt – ebben az évben is megrendezi a dr. Ketter Lászlónak emléket állító, hagyományőrző gasztronómiai versenyét. A szakmai évadzáróval egybekötött esemény december 11-én (szerda) 9 órakor kezdődik Mogyoródon, a Csíkvölgyi Pipa Csárdában.
Benke László olimpiai bajnok mesterszakácsnak és Pataki Jánosnak, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete elnökének szakmai irányításával működő zsűri a hazánkban található tájegységekre jellemző ételsorok (leves, főétel, desszert) minősítését, értékelését, az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend vándordíjának, illetve a verseny támogatói által felajánlott díjak odaítélését végzi.
A versenyre az egyesület vezetése civil szervezetek, önkormányzatok, intézmények képviselőinek és az éttermek, vendéglők, illetve szállodák szakembereinek jelentkezését várja, legkésőbb október 31-ig (csütörtök). A szervezők kérik, hogy a versenyre jelentkezők – jelentkezési szándékuk közlésével egyidejűleg – csatolják az általuk készítendő ételek megnevezését és az ételsor elkészítésének rövid leírását, receptúráját. Jelentkezni lehet: Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület – 2100 Gödöllő, Patak tér 7. (postai úton), vagy a (28) 419-231-es fax-számon, illetve az egyesület gkrte@vnet.hu. email címén.
Amennyiben valaki az évadzáró gasztronómiai versenyen nem versenyzőként, hanem a rendezvény támogatójaként kíván közreműködni, abban az esetben ezen szándékát – a verseny díjazottai részére felajánlandó díj megnevezésének és értékének megjelölésével – a verseny szervezőivel a fentiekben megjelölt elérhetőséget valamelyikén közölheti.
|
Online kaszinók
Magyarország
Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói
|