Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kastélytúra Gyula és Arad környékére

2013-09-25 18:36:15

A Gödöllői Királyi Kastély Barátainak Egyesülete magyarországi kastélyokat és kúriákat bemutató sorozatának újabb színhelye Délkelet-Magyarország, Gyula és környéke, valamint Arad és Világos. A három napos kirándulás során a résztvevők meglátogatják – többek mellett – a Tisza-család rezidenciáját Geszten, a dobozi Wenckheim-kastély kápolnáját és kriptáját, a lőkösházi Bréda-kastélyt, a kétegyházi Andrássy-Almássy-kastély és a pósteleki Széchényi-kastély romjait. De nem maradnak ki a programból az olyan közismert nevezetességek sem, mint a gyulai vár és a gyönyörű parkkal övezett szabadkígyósi Wenckheim-kastély.
A kirándulás második napján Arad a célállomás, ahol a város főbb nevezetességei között sok magyar emléket is megtekintenek, valamint útba ejtik az 1848-49-es forradalom és szabadságharc nevezetes helyszínét, a Bohus-Szőgyény-kastélyt a közeli Világoson.

A kirándulás időpontja október 4-6. (péntektől vasárnapig). Részletek és jelentkezés Kovács Évánál, a kovacs.eva(kukac)kiralyikastely.hu címen, vagy a (06-30) 959-1967-es telefonszámon, szeptember 30-ig. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online