Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ötlettelen játékkal bukott városunk tizenegye Hévízgyörkön

2013-09-22 18:46:38

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 6. forduló:
Hévízgyörki SC – Gödöllői SK 2-1
(2-1)

Kedvezőbb pozícióból és riválisához képest 3 pontos előnnyel várhatta a hévízgyörki kirándulást a gödöllői tizenegy. Sajnos, mindössze 9. percet kellett arra várni, hogy mindez megváltozzon.
A vendéglátók előbb egy támadás végén, majd a fejjel felszabadítani igyekvő, ám a játékszert saját kapujába juttató gödöllői védő, Smeló Dávid jóvoltából 2-0-ra elhúztak. Bencze Zsolt a 19. percben ugyan szépített, de ezzel el is lőtte az összes puskaporát az ötlettelenül futballozó Jenei-alakulat.

Helyszíni tudósítónk elmondása szerint, aki ezt a meccset választotta, hogy először nézzen focit, annak minden bizonnyal el is ment a kedve a sportág látványától. Vezetésük birtokában a házigazdák fékezett üzemmódba kapcsoltak, városunk csapta pedig görcsösen, épkézláb elképzelés nélkül küszködött, aminek egyenes következménye lett az alacsony színvonalú, nézőtaszító játék.

Hat forduló után a Gödöllői SK együttese 7 ponttal, 8-9-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 10. helyén áll.
Következik: Gödöllői SK – Kisnémedi MSE (Pest megyei I. osztály, 7. forduló) szeptember 28., szombat 16 óra.


Gólparádézott a GSK II.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 5. forduló:
Gödöllői SK II. – Galgamácsa ÉESK 5-0
(2-0)

Egy percig nem volt kérdéses a középházi rangadón, hogy a végig fölényben játszó Legéndi-csapat előbb-utóbb feltöri a galgamácsai reteszt. Ezt a 36. percben Kovács Miklós tette meg elsőként, aki 25 méterről lövésre szánta el magát, és lökete után a labda a felső kapufáról vágódott a hálóba.
A bombagólt követően a térfélcseréig Szabó László is betalált, majd a fordulás után Tury Viktor és Pintér Krisztián használt ki egy-egy sakk-matt helyzetet. A pontot az i-re Szeles Dávid tette fel, aki öt perccel a lefújás előtt szabadrúgásból bizonyult eredményesnek.

Öt forduló után a Gödöllői SK II. együttese 7 ponttal, 14-8-as gólkülönbséggel a táblázat 5. helyén áll.


Két meccsen csupán egy pontra telt a GEAC erejéből

Pest megyei II. osztály, Északi-csoport, 6. forduló:
Gödöllői EAC – Bag 0-3
(0-2)

Mindkét csapatban számos, korábban a Gödöllői SK-ban játszott vagy nevelkedett játékos jutott szerephez a vendégek megérdemelt sikerével zárult találkozón. Nulla-kettes állásnál, a 88. percben a hazaiak Lőrinczy Zoltán kiállítása miatt megfogyatkoztak, majd a hosszabbítás első percében gólt kaptak, amivel végleg megpecsételődött a sorsuk.

Aszód – Gödöllői EAC 3-3
(2-2)

Háromszor is vezetett a találkozón Sztriskó István együttese, mégsem sikerült pontokat rabolni az aszódiak otthonából az első fordulóból szeptember 19-ére halasztott ütközeten. A GEAC találatain Müller Péter, Busai Bence és Kurunczi Dániel osztoztak.

Négy mérkőzés alapján a Gödöllői EAC csapata 2 ponttal, 6-12-es gólkülönbséggel a 14. helyen áll a csoportban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online