Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Repült a forgács, főttek a finom ételek

2013-09-15 17:57:42

Csodálatos idő, érdekes programok, látványos bemutatók és a legnagyobb ínyencek elvárását is kielégítő vadételek. Mindez együttesen garantálta a Gödöllői Királyi Kastélyban szeptember harmadik vasárnapján immár hatodik alkalommal lezajlott Gödöllői Vadásznap sikerét és magas látogatottságát.

A vadhúsból készült ételek főzőversenyén ezúttal 15 formáció mérte össze a tudását. A háromtagú zsűri a Magyar Vadászíjász Egyesület csapata által a helyszínen elkészített fűszeres vaddisznó ragu, saját kenyérrel és orjás zöldséggel ételsorát ítélte a legjobbnak, míg a közönségdíjat a Gödöllői Sportcentrum birsalmás vadruca levese érdemelte ki.

Képriportunkban a teljesség igénye nélkül adunk ízelítőt a VI. Gödöllői Vadásznap történéseiről. Egyetlen esemény maradt el, vitéz Nemeskéri Kiss Géza emléktáblájának avatása a Hamvay-kúriánál, amit a terv szerint jövőre, az egykori helyi vadászati hivatalvezető halálának 40. évfordulóján pótolnak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online