Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Befogadó gödöllői családok jelentkezését várják

2013-09-07 16:02:32

Folytatva a korábbi években kialakult hagyományt, október 4-6. között küldöttség látogat településünkre Gödöllő holland testvérvárosából, Wageningenből.

- A delegációban – a város vezetőin kívül – szociális-, egészségügyi-, művészeti- és ökumenikus csoportok képviselőit fogadjuk, illetve iskolások és rendvédelmi szakemberek is érkeznek hozzánk – tájékoztatta hírportálunkat Sándorné Pálfalvy Beáta.
A Gödöllői Testvérvárosi Egyesület elnöke hozzátette: a vendégek elszállásolásához befogadó családokat keresnek. Elsősorban azon személyek jelentkezését várják, akik a korábbi kiutazások alkalmával már jártak Wageningenben, valamint olyan új jelentkezőkre is számítanak, akik kapcsolatépítés, idegen nyelv gyakorlása céljából szívesen lennének házigazdái holland kollégáiknak két éjszakára, elősegítve a kultúrák közötti párbeszédet. A fogadó családnak két reggelit, egy vacsorát és elutazáskor némi útravalót szükséges biztosítani a látogatók számára. A gödöllői programok összeállításáról és a további étkezésekről a szervezők gondoskodnak.

A befogadó családok jelentkezését szeptember 20-ig fogadják a (06-30) 984-7911-es, vagy a (06-30) 967-3070-es telefonszámon, illetőleg a godollo.gte@gmail.com email-címen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online