Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eljátszották a sértett szerepét, hogy félrevezessék a rendőröket

2013-09-06 08:27:53

Bejelentés érkezett a Gödöllői Rendőrkapitányságra, hogy augusztus 28-án, a déli órákban egy gödöllői családi házban egy személyt késsel megfenyegettek, valamint tőle 6 ezer forint készpénzt eltulajdonítottak.
A nyomozás során végzett adatgyűjtés, valamint a tanúkihallgatások alapján augusztus 30-án a rendőrök arra a következtetésre jutottak, hogy a bejelentés valótlan, a bűncselekmény elkövetése nem történt meg.

Augusztus utolsó napján arról értesítették a gödöllői rendőrséget, hogy este fél 11 óra körül ismeretlen tettes bement egy bagi családi házba, a sértett fejének hátsó részét megütötte – ennek következtében a bántalmazott eszméletét vesztette –, majd egy darab, ezüstből készült, női karórát eltulajdonított, amivel 12 ezer forintos kárt okozott.
Szeptember 2-án erről az esetről is kiderült, hogy kamu, bűncselekményre utaló nyomot nem találtak a zsaruk.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján mindkét sértett kitalált történetet adott elő a hatóságnak, valamint valótlan tartalmú tanúvallomásával félrevezette a rendőrséget. Ezért őket hamis vád és hatóság félrevezetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Gödöllői Rendőrkapitányság illetékesei feljelentették a Pestvidéki Nyomozó Ügyészségen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online