Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn robbantott a Viadukt

2013-08-31 19:00:33

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 3. forduló:
Gödöllői SK – Viadukt-Biatorbágy SE 0-3
(0-3)

Mindkét csapat Magyar Kupa-mérkőzéssel hangolt a hét közepén az egymás elleni találkozóra. Annyi különbséggel, hogy amíg a gödöllői tizenegy 2-0-ra elvérzett a Szegeddel szemben, addig a vendégek hosszabbításban 3-2-re nyertek a Veszprém ellen. A korábbi Gödöllő-Biatorbágy párharcokban gödöllői siker utoljára öt évvel ezelőtt született.

A GSK-átok ezúttal sem tört meg, hiszen a lényegesen robbanékonyabban – más kérdés, hogy olykor-olykor durvábban is – futballozó vendégek Varga Dániel révén már a 3. percben túljártak a hazai védelem jobb oldalának eszén. Bő öt perc elteltével pedig egy szöglet utáni fejesgól (képen, a szerb Mico Szmiljanics előzi meg az ifjabb Sipekit) volt az apropója annak, hogy a biatorbágyiak ismét gratulálhassanak egymásnak.


Magabiztos előnyük birtokában már nem igazán erőltették a támadójátékot a vizitálók, védekezésüket viszont alaposan megszervezték, ami megoldhatatlan feladat elé állította a gödöllői csatárokat. Jenei Sándor együttesének tagjai jószerivel csak a tizenhatoson kívül tudták szervezni a játékot, ám ezt az estek többségében lassan és körülményesen tették, így csupán meddő próbálkozásokig jutottak. Nem úgy az NB I-et is megjárt focistákkal felvértezett Viadukt SE, amely az első félidő lefújása előtt egy perccel, egy kontratámadásból, a második gólját elérő Varga Dániel jóvoltából harmadszor is betalált.

A térfélcserét követően sem változott a játék képe: a gödöllői legénység szövögette támadásait, de mielőtt azok veszélyessé váltak volna, rendre elhaltak. A vendégek továbbra is a kontrákban bíztak, vezettek is néhányat, amiket vagy elpuskáztak, vagy a hazai hálóőr, Sipeki Attila hatalmas bravúrral lefülelte a kapujára tartó lövéseket.

Három forduló után a Gödöllői SK együttese 6 ponttal, 6-4-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 4. helyén áll.
Következik: Tura VSK – Gödöllői SK (Pest megyei I. osztály, 4. forduló) szeptember 8., vasárnap 16.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online