Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Önkénteseket toboroznak szelektív hulladékgyűjtésre

2013-08-18 12:11:12

A Magyar Testvéreinkért (MATÉRT) Öntevékeny Csoport illetékesei azzal keresték meg hírportálunkat, hogy közöljük, önkéntesek jelentkezését várják a Szegedi Ifjúsági Napokra (SZIN). A szervezet kezdeményezéséhez – akár Gödöllőről is – csatlakozók augusztus 20-tól augusztus 25-ig szelektív hulladékgyűjtésben vesznek részt az Újszegedi Partfürdőben. Az önkénteseknek a SZIN-re érvényes napi karszalagot és egyszeri étkezést tudnak biztosítani.


A MATÉRT felhívásához csatlakozók munkájukkal elsőként a képen látható 7 gyermekes Angyal-család házvásárlását segíthetik, a későbbiekben pedig az a szervezet célja, hogy folyamatos anyagi támogatást nyújtson a leginkább rászorulóknak. Ezen kívül fókuszálnak a tehetségek felkutatására a művészet teljes skáláján, és azon is fáradoznak, hogy ösztöndíjrendszert dolgozzanak ki szakmai támogatásukra.
Előkészítési fázisban van – többek között – egy országos zenei tehetségkutató szervezése, aminek decemberben lenne a döntője, a Kormorán együttes tagjainak a zsűrizésével. A jótékonysági koncert előtt számos fordulót tartanának, az egyiket akár Gödöllőn.

A Szegedi Ifjúsági Napokon megvalósuló szelektív hulladékgyűjtésre a gyermekekgyogyulasaert2013@gmail.hu email-címen, vagy a (06-30) 583-3641-es telefonszámon várják a jelentkezőket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online