Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szombaton kell ledolgozni a hétfői pihenőnapot

2013-08-16 08:55:07

A Nemzetgazdasági Minisztérium illetékesei által kiadott rendeletben foglaltak alapján, augusztus 19., hétfő pihenőnap lesz, amit augusztus 24-én, szombaton kell ledolgozni.

A változás módosítja a gödöllői polgármesteri hivatal ügyfélfogadási rendjét: augusztus 23-án, pénteken 8 órától 16.30 óráig általános ügyfélfogadás lesz a Városházán, augusztus 24-én, szombaton viszont a pénteki munkarend szerint, vagyis, ügyfélfogadás nélkül történik a munkavégzés.

A Városháza Szabadság tér 7. szám alatti épületének földszintjén okmányirodát működtető Gödöllői Járási Kormányhivatal köztisztviselői augusztus 23-án, pénteken, illetve egy nappal később, szombaton egyaránt 8 órától 20 óráig várják az ügyfeleket.

A Tormay Károly Egészségügyi Központ is nyitva lesz augusztus 24-én, szombaton. Alapvetően a hétfői rendelési időkhöz tartják magukat a doktorok, annyi változással, hogy a betegeket döntően a déli, kora délutáni órákig fogadják. A sebészet személyzete 16 óráig áll a rászorulók rendelkezésére. A szakrendelések idejéről a tormay.hu oldalon lehet tájékozódni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online