Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői díjazott a National Geographic fotópályázatán

2013-08-13 09:46:51

Több mint 15 ezer pályamű érkezett a National Geographic Traveler által meghirdetett 2013-as fotópályázatra. Amatőrök és profik egyaránt jelentkezhettek. Végül 11 fotós alkotását (3 fődíj és 8 különdíj) jutalmazta a szakavatott személyekből álló zsűri.

Köztük a 23 éves magyar, Lantai-Csont Gergely képét, amin a kongói Tatahonda szekta női tagjai egy vallási szertartásra készülnek. Gergelyről feltétlenül érdemes tudni, hogy Gödöllőn, a Török Ignác Gimnázium angol-német nyelvi speciális osztályában érettségizett 2008-ban. Osztályfőnöke Puskás Melinda volt. Édesapja, Lantai Csaba idén áprilistól a VÜSZI Kft. ügyvezető igazgatója.


Annak ellenére, hogy tavaly közgazdász diplomát szerzett a Budapesti Corvinus Egyetemen, Lantai-Csont Gergely számára immár fél évtizede a fényképezés jelenti a prioritást. A kezdeti években inkább a természetfotózásra fókuszált, majd témát váltott, és az afrikai kultúr-antropológiai témák megörökítését célozta meg. Küldetésében társa Szilasi Ildikó antropológus, Afrika-szakértő.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online