Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőiek is beszállnak a világelit pengeváltásába

2013-08-02 13:47:56

Augusztus 5-e és 12-e között a budapesti Syma-csarnok lesz a helyszíne a MOL Vívó Világbajnokságnak. A sportág egyik legrangosabb seregszemléjén a Gödöllői EAC pengeforgatói is pástra lépnek.

A női kardozók egyéni és csapatversenyében a 2009 óta zsinórban négyszeres egyéni országos bajnok, Eb-kilencedik Benkó Rékáért szoríthatunk. Az egyéni selejtezőket augusztus 6-án, kedden 9 órától rendezik meg, míg a végcsatározások augusztus 9-én, pénteken 14.10 órakor kezdődnek. A csapatverseny rajtjának időpontja augusztus 12., hétfő 9 óra.

Akárcsak a június közepén Zágrábban lezajlott Európa-bajnokságon, a férfi kardozóknál Gémesi Csanád és Gáll Csaba képviselik a gödöllői színeket. A szerepvállalás is megegyezik a korábbival, hiszen Csanád egyéniben és csapatban egyaránt versenyez, míg Csaba csak a nemzeti csapatot erősíti. Az egyéni viadal selejtezői augusztus 5-én, hétfőn 9 órakor kezdődnek, és két nappal később (augusztus 7., szerda 13.30 óra) a 64-es táblától folytatódik az egyenes kieséses rendszerű rivalizálás. A világ legjobb kardvívó formációi augusztus 10-én, szombaton 9 órától döntik el a helyezések sorsát.
Kedvező előjel lehet, hogy a magyar együttes Európa-bajnoki ezüstéremmel hangolt a hazai rendezésű világeseményre.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online