Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem megy bele a kicsinyes politikai játszmába a gödöllői Fidesz

2013-07-31 10:30:41

A gödöllői HÉV fejlesztése a város közlekedésének rendezésre váró nagy feladata. Uniós forrásból kivitelezhető a HÉV gödöllői szakaszának teljes föld alá süllyesztése, ezzel a kialakult városi dugók megszüntetése. Ezt a megoldás azonban a jelenlegi városvezetés nem támogatja, így az a felemás ötletük valósulhat meg városunkban, mely csak részben orvosolná a közlekedési problémát – olvasható a gödöllői Fidesz-szervezet honlapján közzétett írásban.

Az utóbbi hónapok egyik kiemelt témája volt a gödöllői HÉV-vonal városi szakasza fejlesztésének kérdése. A projekt a 2014-től megnyíló uniós forrásokból valósulna meg. Alapvetően két elképzelés létezik az ügyben: a lokálpatrióta klubos többségű városvezetés a 3-as főút és a sínpárok megcserélését szorgalmazza, mások pedig a föld alá süllyesztés mellett kardoskodnak.
Ez utóbbiak közé tartozik Vörös István, a Fidesz önkormányzati képviselője, aki petíciót juttatott el Gémes Györgynek, majd aláírásgyűjtési eljárást kezdeményezett az ügyben. Mára kiderült, eredménytelenül. Nánási Éva címzetes főjegyző asszony, mint a helyi választási iroda vezetője megtagadta az aláírásgyűjtő ív hitelesítését. Vörös bírósághoz fordult, de végül úgy döntött, mégsem viszi végig a folyamatot.

Hogy miért? Erre magyarázatot ad a Fidesz Gödöllői Szervezetének honlapján közzétett írás, miszerint: Nánási Éva állásfoglalása arra kényszerítené a Gödöllői Fideszt, hogy bírósági úton harcolja ki az egyeztetés lehetőségét a várostól. A Gödöllői Fidesz Szervezet méltatlannak tartja a városvezetés magatartását az ügyben, így nem megy bele a kicsinyes politikai játszmába, mert Gödöllő érdeke mást kíván. Továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb megoldás szülessen a HÉV nyomvonal városi rendezésében és támogatni fogjuk azon gödöllőieket, akik nem nyugszanak bele a félmegoldásokba és a Lokálpatrióta Klub antidemokratikus politizálásának következményeibe – zárul a közlemény.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online