Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kaptur Éva az ország leggyorsabb hölgye

2013-07-28 21:05:41

Négy számban álltak dobogóra a Gödöllői EAC versenyzői az Ikarus BSE fővárosi atlétikai központjában a hónap utolsó hétvégéjén megrendezett 118. atlétikai országos bajnokság július 28-i zárónapján.

Az első, pénteki napon két aranyérmet szerző Kaptur Éva (képen) vasárnap megduplázta elsőségei számát, hiszen 200 méteres síkfutásban (kézi méréssel 24,2 másodperc), valamint – Répási Petra, Pék Andrea és Kálmán Csenge társaságában – a 4 x 400 méteres váltóban (3:47,02 perc) is diadalmaskodott. A lányok edzői Karlik Pál és Benkő Ákos.
Karlik Pál a férfi 200 méter döntője után is örülhetett, hiszen tanítványa, a 23 éves Móré Győző 21,44 másodperces időeredménnyel aranyérmet szerzett a Gödöllői EAC színeiben. A gödöllői atlétáknak egy ezüstérem is jutott az országos bajnokság utolsó napján, ami a Mucsi Róbert, Máté Győző, Pásztor Gábor és a négyszázon második Kovács Zoltán összeállítású 4 x 400 méteres staféta (3:13,00 perc nevéhez fűződik.

Mindent egybevetve, a gödöllői versenyzők 6 arany-, 3 ezüst- és 2 bronzéremmel, valamint számos, értékes helyezéssel zárták a nemzeti bajnokságot, ahol a három nap során 38 számban hirdettek győztest.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online