Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fegyveres garázdaság elkövetésével gyanúsítják a megkárosított fiatalt

2013-07-17 11:07:11

R. Péter 26 éves turai lakos feljelentést tett a rendőrségen, mivel személygépkocsiját ismeretlen tettes július 13-án, a hajnali órákban egy turai vendéglátóhely udvaráról eltulajdonította.  A feljelentést követően a sértett is adatgyűjtésbe kezdett, majd telefonon értesítette egyik ismerőse, hogy tudja, kinél van az autója. A feljelentő és egyik ismerőse, J. Gábor 45 éves turai lakos megjelent Bagon, ahol Cs. Gábor 36 éves budapesti, D. Kristóf 29 éves gödöllői, valamint S. Gábor 39 éves turai lakos várta az eltulajdonított gépjárművel. Ekkor dulakodás alakult ki az öt férfi között, aminek során R. Péter egy fél méteres bottal a fején megütötte D. Kristófot, míg J. Gábor egy engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverrel a földre kényszerítette Cs. Gábort és S. Gábort.

A verekedésnek a helyszínre érkező gödöllői rendőrök vetettek véget. A járőrök mind az öt férfit elfogták és a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították. R. Pétert és J. Gábort felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt, míg D. Kristófot és két társát csoportosan elkövetett garázdaság elkövetésének bűntette mellett, jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a gödöllői nyomozók.

A történet ezzel nem ért véget, hiszen a vallomások alapján gyanúsítottként hallgatták ki Ny. Klaudia 25 éves turai lakost jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt, akit D. Kristóf és társai R. Péter autójával szórakozni vittek el Gödöllőre. Ny. Klaudia ellen szabadlábon hagyása mellett, az öt férfi ellen őrizetbe vétele mellett a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le a további eljárást.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online