Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két gödöllői atléta is döntős Utrechtben

2013-07-16 18:27:50

Túl van a magasugrás selejtezőjén Kovács Emma, a Gödöllői EAC atlétája a hollandiai Utrechtben zajló Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF). Két csoportban, összesen huszonhárman álltak rajthoz, hogy kialakuljon a döntő mezőnye.
Benkő Ákos 171 centiméteres egyéni csúccsal rendelkező tanítványa 157 centiméteren mutatkozott be. Sikerrel. Ezt követően a 162, majd a 166 centiméteres magasságon is elsőre jutott át. Az első hiba 170 centiméternél következett el, de másodszorra ez is meglett a trénere szerint a kiélezett helyzetekben kiváló versenyzői képességekkel is rendelkező Emmának. Ráadásul, ezzel biztossá vált, hogy a gödöllői lány érdekelt lesz a július 18-án, csütörtökön 15.20 órakor kezdődő fináléban.

Kovács Emmán kívül az EYOF másik gödöllői résztvevője, a Máté Alpár szakmai irányításával készülő gerelyhajító, Príma Balázs is csütörtökön száll harcba a minél jobb helyezésért. Ebben a versenyszámban csupán 10 induló van, ezért nem rendeznek selejtezőt. Balázs az idei eredmények alapján – 66,24 méteres dobásával – a 4. legjobb a mezőnyben, így az éremszerzés sem teljesíthetetlen feladat a számára. A fiúk gerelyhajításának döntője július 18-án, kevéssel 17 óra után kezdődik Utrechtben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online