Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Négy napig nem lesz igazgatója a Kalóriának

2013-07-08 09:57:45

Hatolkai Szaniszló, a Kalória Gödöllői Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy július 31-ével nyugdíjba vonul, de kérte, hogy a nyugdíj mellett folytathassa a helyi közétkeztetésben vezető szerepet betöltő cég élén 19 éve végzett direktori munkáját.

A vonatkozó törvény szükséges feltételként írja elő, hogy azon a napon, amitől kezdve az öregségi nyugdíjat megállapítják, jogszabály szerinti biztosítási jogviszonyban nem állhat. Ezért, ahhoz, hogy Hatolkai kezdeményezhesse nyugdíjának megállapítását, a gödöllői képviselőtestület tagjainak rendelkezniük kellett munkaviszonyának megszűntetéséről. Ez június 27-én, közös megegyezéssel, július 31-i dátummal megtörtént.

Egy gombnyomással később azonban a városatyák egy másik határozati javaslatot is elfogadtak, miszerint: augusztus 5-étől határozatlan ideig – változatlan feltételekkel – a Kalória Kft. ügyvezető igazgatójának választották Hatolkai Szaniszlót. Mindez azt is jelenti, hogy a nyár folyamán négy napig direktor nélkül marad a társaság.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online