Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Külsős céget rendeltek az új szállodaigazgató mellé

2013-06-28 15:00:41

Hat pályázó (négy magánszemély és két cég) közül választották ki a gödöllői Erzsébet királyné Szállodát működtető, önkormányzati tulajdonú G-Magistratus Zrt. új vezérigazgatóját. A direktor azonban „nem lesz egyedül”, hiszen a városvezetés június 27-én arról is határozott, hogy menedzsmentszolgáltatási szerződést kell aláírnia egy fővárosi székhelyű kft-vel.

Július 1-jétől határozatlan ideig a Gödöllőn élő, helyismerettel és kapcsolatrendszerrel rendelkező Laurán Csaba (képen) lesz a gödöllői Erzsébet királyné Szállodát működtető G-Magistratus Zrt. vezérigazgatója, aki a 2011 augusztusában megszerzett titulusról május közepén lemondott Varga Zsoltot váltja a poszton. A hotelcég újdonsült vezetője – aki a bevétel növelése érdekében pályázatában kilátásba helyezte a szálloda egyediségének hangsúlyozását és a környezettudatosság erősítését – havi bruttó 380 ezer forintért látja el feladatát.
Törekvései megvalósításában azonban nem marad magára Laurán Csaba, hiszen a gödöllői képviselőtestület tagjai arról is határoztak, hogy szolgáltatási díj ellenében 2018. január 31-ig szakmai segítséget vesznek igénybe az egyik céges pályázótól, a szakterületen tapasztalatokkal rendelkező és beszerzési láncot fenntartó, fővárosi székhelyű Accent Hotel Management Kft-től.

A konstrukciót Gémesi György a szokatlan jelzővel illette, Kovács Barnabás pedig úgy fogalmazott, hogy képtelen konstrukcióról van szó. Az MSZP-s képviselő a vezérigazgató mozgásterének korlátozására értette az általa használt jelzőt, és azt is elmondta, hogy kockázatosnak találja a fix, havi, nettó 300 ezer forintos szolgáltatási díj megfizetésén alapuló és sikerdíjra is épülő történetet. A lokálpatrióta klubos Varga Árpád hozzászólásában – többek között – azzal vette védelmébe a konstrukciót, hogy az 50 százalékos sikerdíj intenzív motivációt jelenthet a szolgáltató cég számára.

További adalék, hogy értesülésünk szerint a G-Magistratus Zrt. posztjáról lemondott vezérigazgatója, Varga Zsolt egy másik Accent-érdekeltségbe tartozó Tisza-tavi szállodában, a négycsillagos Tisza Balneum Thermal Hotelben dolgozik a jövőben. Ennyi erővel maradhatott volna Gödöllőn, de korábban érdeklődésünkre azt válaszolta: jobb lehetőségek várnak rá Tiszafüreden.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online