Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tanulásban is jó gödöllői diáksportolókat jutalmaztak

2013-06-25 14:03:47

A korábbi években kialakult hagyományoknak megfelelően, idén is a Művészetek Háza Gödöllő épületének zsúfolásig telt színháztermében köszöntötték a nemrég befejeződött tanévben kimagasló tanulmányi- és sporteredményeket elért gödöllői fiatalokat. A június 25-én, a délelőtti órákban lezajlott díjátadásra 405 általános- és középiskolás kapott meghívást. Kilenccel többen, mint tavaly.

A szellemi-, művészeti-, illetve sportteljesítményükért elismert gödöllői általános- és középiskolás diákok döntő többsége tárgyjutalomban részesült, míg a városban működő oktatási intézmények vezetői által kiválasztott egy-egy legjobb – jó tanuló, jó sportoló – díszes serleggel térhetett haza. A rendezvényen az egybegyűltek szórakoztatásáról a Cimbaliband és a Talamba ütőegyüttes tagjai gondoskodtak.

Kiemelt díjazottak a színpadon (balról jobbra): Méder Boróka, Hemmert Kyra, Pintér Fruzsina, Kovács Bálint, Rózsa Norbert, Német Noémi, Zsákai Fanni és Albert Janka

A Damjanich János Általános Iskolából az akrobatikus torna diákolimpiai országos bajnoka és megannyi matematika tanulmányi verseny helyezettje, Méder Boróka, az Erkel Ferenc Általános Iskolából a röplabdában kiemelkedő teljesítményt nyújtott, kitűnő tanuló, Hemmert Kyra, a Hajós Alfréd Általános Iskolából az úszásban és tanulásban egyaránt remeklő Pintér Fruzsina, a Petőfi Sándor Általános Iskolából a röplabdázóként a 2012-es év legerősebb diákja címet elnyert Kovács Bálint, a Montágh Imre Általános Iskolából az atlétikában, úszásban, labdarúgásban, kosárlabdában és asztaliteniszben is sikeres Rózsa Norbert, a Török Ignác Gimnáziumból a német nyelvi versenyeken is jeleskedő röplabdázó, Német Noémi, a Premontrei Szent Norbert Gimnáziumból a nemzetközi porondon is érmeket szerzett kardvívó, Bancsics Máté, a Református Líceumból a távolugrásban és futásban sikeres atléta, Hamar Gergely, míg a Szent Imre Katolikus Iskolából a kosárlabdában és atlétikában maradandót alkotott Zsákai Fanni tanulmányi- és sporttevékenységét értékelték a legtöbbre a június közepén zárult 2012/2013-as suliidényben.

A Frederic Chopin Zeneiskola döntéshozói Albert Janka oboa-szakos növendék sikereit – köztük a XII. Országos Oboaverseny döntőjében, a II. korcsoportban elért I. díját – tartották a legméltóbbnak a kiemelt jutalmazásra. Érdekesség, hogy a családból tavaly hegedű-szakos nővére, Julianna vehette át ezt az elismerést.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online