Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Biztossá vált a Gödöllői SK megye egyes tagsága

2013-06-16 11:05:50

Hivatalossá vált, amire a józan ész alapján számítani lehetett: a Gödöllői Sport Klub nagypályás labdarúgói a következő évadban is a Pest megyei I. osztályú bajnokságban terelhetik a játékszert.

Emlékezetes, hogy városunk tizenegye Jenei Sándor edző irányításával káprázatos tavaszi szezont produkált, és a 4. helyen zárta a megyei elit pontvadászatának 2012/2013-as idényét. Ez a pozíciói azonban matematikailag nem jelentette azt, hogy a gödöllői focisták továbbra is ezen a szinten űzhetik tovább kedvenc sportágukat, mivel öt Pest megyei csapat játszott osztályozót az NB III-ba jutásért, illetve maradásért. Közülük legalább négynek sikerrel kellett venni az akadályt, hogy Gödöllőn ne kelljen aggódni. Három Pest megyei csapat NB III-as tagságának kivívását csak akkor üdvözölték volna a Táncsics Mihály úti sportcentrumban, ha a trió tagjaként a bajnok veresiek is felfelé buknak. Minden más esetben a Gödöllői SK csapata egy osztállyal alább, a megye II-ben folytathatta volna szereplését.

Szerencsére, a mieink számára kedvezően alakult a forgatókönyv.  A Tököl (1-0 és 2-0), valamint a Diósd kettős győzelemmel (6-2 és 10-0) maradt benn az NB III-ban, míg a Maglód 10-2-es, a Veresegyház 5-4-es, a Dunaharaszti pedig 7-2-es gólkülönbséggel teljesítette a célját. A megyei második vonalból a Dunakeszi Kinizsi és a Csomád jutott fel a megye egybe.


A Gödöllői SK formációja mellett a Biatorbágy, a Csomád, a Dabas, a Dunakeszi Kinizsi, az Érd, a Halásztelek, a Hévízgyörk, a Nagykőrös, az Örkény, a Százhalombatta, a Tápiószecső, a Tura, az Üllő, a Törökbálint és a Vecsés mondhatja el magáról, hogy jogosultságot szerzett a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2013/2014-es idényében való indulásra. Az új évadra július 5-ig lehet nevezni. (fotó: Madarász Ervin)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online