Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kábítószer-gyanús anyagokat foglaltak le a gödöllői rendőrök

2013-06-09 18:27:39

Kábítószerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya N. Sándor 36 éves turai lakos és társai ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi és több társa Turán, valamint a környező településeken terjesztett kábítószert. Az eljárás keretében a gödöllői rendőrök június 7-én, azonos időben, több helyen is házkutatást tartottak. Mivel az adatgyűjtés során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a turai, illetve hévízgyörki helyszínen az ott tartózkodó férfiak fegyverrel rendelkeznek, a Gödöllői Rendőrkapitányság nyomozói a házkutatás és az elfogás végrehajtásához a megfelelő felkészültséggel rendelkező Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak közreműködését kérték.


A házkutatásokat követően összesen hét személyt állítottak elő a Gödöllői Rendőrkapitányságra, a helyszíneken pedig többféle kábítószer gyanús anyagot is lefoglaltak, amiket az eljárás során igazságügyi toxikológus szakértő vizsgál majd. N. Sándort és egy 34 éves román állampolgárt gyanúsítottként hallatták ki a rendőrök, akik ezt követően intézkedtek a két férfi őrizetbe vételéről, és kezdeményezik előzetes letartóztatásuk elrendelését.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online