Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pályáztat az Invitel

2013-06-07 10:24:49

Az Invitel, a magyar telekommunikációs piac egyik vezető szolgáltatója tovább növelné szolgáltatásai színvonalát. A társaság – ügyfelei még hatékonyabb kiszolgálása érdekében – munkatársat keres Értékesítési és ügyfélszolgálati munkatárs pozícióba gödöllői munkavégzéssel.

A sikeres pályázás, illetve a munkakör betöltésének feltételei a középfokú végzettség, az MS Office gyakorlatban is hasznosított ismerete és a legalább 1 éves, értékesítés területén szerzett szakmai tapasztalat. A kiválasztásnál kiemelt szempont a kiváló kommunikációs készség, az emberközpontú gondolkodás, valamint a problémamegoldó-, illetve stressz tűrő képesség.

A pozíciót elnyerő új munkatárs fő feladata lesz az Invitel termékeinek és szolgáltatásainak értékesítése lakossági és kisüzleti ügyfelek részére, ügyfélszolgálati, ügyfélmegtartási tevékenységek elvégzése proaktív értékesítési technikák alkalmazásával, továbbá a munkakörhöz kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása.
A munkavégzés helye az Invitel gödöllői Telepontja (Dózsa György út 1-3.) A pályázatról bővebb információ itt található.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online