Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Önbíráskodó pénzbehajtókra csaptak le a gödöllői nyomozók

2013-05-28 11:16:35

Önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya D. Attila Olivér 34 éves balassagyarmati és G. Béla 45 éves kistarcsai lakos ellen. A két férfi szabadlábon védekezhet.

Egy mogyoródi férfi tett feljelentést a Gödöllői Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki május 21-én, a délutáni órákban felhívta őt telefonon, és közölte vele, hogy amennyiben nem adja meg G. Bélának a tartozását, akkor bántódása esik. Az ekkor még ismeretlen férfi 10 millió forintot követelt a sértettől. Másnap újra hívta, ekkor megbeszélték a pénz átadásának helyét és idejét.

A gödöllői nyomozók is ott voltak a találkozón, és május 22-én 20 óra körül egy budapesti benzinkúton elfogták D. Attila Olivért, miután a sértettől a pénzt átvette. A férfit a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomása alapján május 23-án, a hajnali órákban rendőrkézre került a megbízó, G. Béla is, akit kistarcsai lakásán értek utol. Őt is előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online