Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Motoros-tragédia: kizárható az ittasság

2013-05-24 10:19:02

Halálos kimenetelű közúti baleset gondatlan okozása bűntett miatt folyik az eljárás a Gödöllői Rendőrkapitányságon az ellen a 43 éves gödöllői hölgy ellen, aki a vizsgálat eddigi adatai szerint május 19-én, a késő délelőtti órákban balra kívánt kanyarodni a 3-as számú főúton, a babati elágazáshoz érve. A Gödöllőről Aszód irányába haladó kék színű Renault Twingo vezetője nem vette figyelembe a vele szemben érkező, a helyszínen végzett felmérések alapján mintegy 80-90 kilométer/órás sebességgel közeledő motorost, és összeütköztek.

A becsapódás következtében a motorkerékpár továbbsodródott, és nekivágódott a Renault mögött közlekedő fekete színű Volvo bal oldalának. A baleset következtében Sz. László 43 éves gödöllői lakos a helyszínen életét vesztette, utasát pedig életveszélyes sérülésekkel a fővárosi Honvéd kórházba szállították, ahol állapotát több műtéttel stabilizálták.

Értesülésünk szerint ittasság senkinél nem merült fel, a tragédiát előidéző hölgy vezetői engedélyét a rendőrség bevonta. A büntető törvénykönyv vonatkozó szakaszában foglaltak alapján egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható az, aki halálos közúti balestet okoz, és az kimeríti a bűncselekmény tényállását.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online