Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elfogadták a 100 millió forintos útfelújítási programot

2013-05-16 11:19:51

Százmillió forintot áldoz az önkormányzat ebben az évben a város költségvetéséből útfelújításra, illetve annak előkészítésére. Erről a gödöllői képviselőtestület tagjai május 16-i ülésükön döntöttek. A keretösszeg 10 százalékát tervezésre és engedélyezésre fordítják, míg a fennmaradó 90 millió forint a kivitelezési munkák forrása.

A Klapka utca nagy felületű szőnyegezésére és a kiemelt szegély átépítésére 16,7 millió forintot szánnak. A Damjanich utcai támfal megépítésére 6 millió forintot különítettek el. A Szerviz út Harmat és Mikes Kelemen utcák közötti szakasza felújításának költségigénye 8,5 millió forintos, a Szerviz út Besnyő és Mikes Kelemen utcák közötti szakaszának felületi zárása pedig 4,5 millió forintos kiadással járhat.
A Virág köz Antalhegyi út és Ibolya utca közötti részének rekonstrukcióját 3,67 millió forintból, míg az Ibolya és a Batthyány Lajos utca közötti szakasz rendbetételét 6,9 millió forintból tervezik megvalósítani. Az Ibolya utca alsó szakaszának javítása 2,8 millió forintot, a Repülőtéri út belterületi szakaszának szőnyegezése 23 millió forintot, a Tábornok utca szőnyegezése pedig 17,43 millió forintot emészthet fel.

A hatósági engedély nélkül végezhető útépítési munkákat a VÜSZI Kft-től kell megrendelni, az önkormányzat és a társaság közötti, ezen feladatok ellátására vonatkozó közhasznú szerződés módosítása előreláthatólag a gödöllői képviselőtestület soron következő ülésén történik meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online