Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jelesre vizsgázott a Gödöllő Tárnokon

2013-05-08 19:38:46

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 20. forduló:

Tárnok-Bolha KSK – Gödöllői SK 1-5 (0-3)

Eredetileg március 30-án kellett volna lejátszani a találkozót, de a vendéglátó tárnokiak halasztást kértek, és kaptak.  Így vált a biztos bennmaradást érő pozícióért harcoló gödöllőiek számára – újabb – sorsdöntő mérkőzésből hétközi kihívás. Tavaszi szereplése során a Tárnok 6, míg városunk tizenegye 23 pontot gyűjtött.

Ez a különbség meg is látszott a két csapat teljesítményén. AGSK társulata óriási mezőnyfölényben játszott a kezdeti percektől, ami először a 18. percben, Nagy Roland révén érett góllá. Kevéssel később Simon Bence is betalált, majd a 30. percben ismét Nagy Rolandot ölelgethették társai.

Ezt követően csaknem ötven perc telt el találat nélkül: a viszonylagos eseménytelenséget a 74. percben Kiglics Gábor oldotta fel (0-4). Nem sokkal a lefújás előtt a második számú gödöllői kapus, Somogyi Tibor elvétett egy kifutást a tizenhatoson belül, a játékvezető szabálytalannak ítélte a mozdulatot, büntetőt adott, amit a házigazdák értékesítettek. Az egyoldalú meccs slusszpoénja azonban Milkó Dávid nevéhez fűződött: a fiatal játékos a hosszabbítás első percében szép egyéni akció végén állította be a városunk tizenegye számára igencsak hízelgő végeredményt.

Huszonhat forduló után a Gödöllői SK együttese 44 ponttal, 50-43-as gólkülönbséggel a bajnoki tabella 5. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Alsónémedi SE május 11., szombat 16.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online