Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Javaslattétel a Gödöllő Vállalkozója díjra

2013-05-08 13:30:17

Idén is átadják a helyi önkormányzat tagjai által 2002-ben alapított Gödöllő Vállalkozója díjat, ami évente két személynek ítélhető oda. A vonatkozó rendelet értelmében a kitüntető cím azoknak a köztartozással nem rendelkező egyéni vállalkozóknak, társas vállalkozások személyesen közreműködő tulajdonosainak, valamint vezető tisztségviselőinek adományozható, akik olyan, tradicionális, illetve modern ipari, szolgáltatási tevékenységet folytatnak, ami a település gazdasági életében, a lakosság ellátásában tartósan kiemelkedőnek és színvonalasnak minősül, és jelentős eredményeket értek el a város fejlődését, szolgáltatásainak bővítését célzó vállalkozási tevékenységükkel.

A díj elnyerésére alkalmasnak talált személy(ek)re bárki tehet javaslatot. Az írásos, rövid indoklással kísért ajánlást május 24-én, pénteken 12 óráig kell eljuttatni a Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Kabinetirodájára (2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.), vagy a kovacs.reka@godollo.hu e-mail címre. A gödöllői képviselőtestület tagjai várhatóan júniusi ülésükön, zárt ajtók mögött döntenek az elismerő cím odaítéléséről.

Emlékeztetőül: 2012-ben Rab Péterné virágkötő vállalkozó, valamint a KoVaVet Kisállat-rendelő és Patika Bt. tulajdonosai, dr. Kovács Ilona és dr. Varga Ferenc érdemelték ki a Gödöllő Vállalkozója díjat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online