Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vereséghez vezetett a hézagos védekezés

2013-05-05 20:12:35

NB I/B. Keleti-csoport, 20. forduló:

Primavera Mizse KC – Gödöllői KC 34-28 (18-16)

Az már az előző, a hajdúböszörményiek ellen sikerrel megvívott csata után eldőlt, hogy városunk csapata a 11. helynél nem végezhet rosszabb pozícióban, amivel a következő idényre is megőrizte NB I/B-s tagságát. Ebből kiindulva, Bartos Gábor együttese felszabadultan léphetett pályára a mieinknél eddig mindössze három ponttal többet gyűjtött és egy meccsel többet játszott Lajosmizse otthonában.

Tartotta is a lépést a hazaiakkal a gödöllői egység, de csak az összecsapás elején. Ezt követően fokozatosan átvették a játék irányítását a mizseiek, akik sok esetben gyors indításokból elért góljaikkal hizlalták előnyüket a védekezésben hadilábon álló GKC-val szemben. A vendégek vereségéhez az is hozzájárult, hogy ezúttal nem volt olyan játékos, aki kimagasló teljesítményével életben tartotta volna a pontszerzési reményeket.

Húsz forduló után a gödöllőiek 9 ponttal, 525-578-as gólkülönbséggel a tabella 11. helyét foglalják el. A Gödöllői KC együttese a következő fordulóban (május 11., szombat 18 óra) a listavezető Mezőkövesdi KC csapatát fogadja a Szent István Egyetem sportcsarnokában.

Juniorok: Lajosmizse – Gödöllő 27-35
Magabiztos idegenbeli sikerükkel a gödöllői fiatalok egy pontra megközelítették a tabellán az előttük álló Balmazújvárost. Ha Mácsár Gyula csapata számára kedvezően alakulnak az eredmények a hátralévő két fordulóban, van esély arra, hogy a srácok megcsípjék az 5. helyet a csoportban.
A GKC juniorjai legközelebb május 11-én, szombaton 16 órától a Mezőkövesd ellen lépnek pályára a Hajós iskola tornacsarnokában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online