Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Feldühödtek és fordítottak a bekapott gól után

2013-05-04 18:48:15

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 25. forduló:

Felsőpakony KSE – Gödöllői SK 1-3 (1-2)

Vesztett pontok tekintetében a gödöllői tizenegy – holtversenyben a Verőcével – a második helyen áll a megyei első osztályú bajnokság tavaszi tabelláján. Januártól, amióta Jenei Sándor irányítja a GSK csapatának szakmai munkáját, a pontvadászatban hat győzelem, két döntetlen és egy vereség a mieink mérlege. Az imponálónak mondható teljesítményt azonban fenn kell tartani, ha a következő idényben is ebben az osztályban szeretnének a gödöllői játékosok futballozni. A nagy kaland következő állomása Felsőpakony (11. helyezett) volt.

Némi túlzással elmondható, hogy a gödöllőiek akkor kezdtek el igazán gólratörően játszani, amikor bő félóra elteltével hátrányba kerültek. A 37. és a 41. percben villantak a lábak: előbb Nagy Roland, majd Lőrincz Adrián szánta el magát arra, hogy átlövésből bevegye a házigazdák kapuját. Mindkettőnek sikerült, így városunk csapata előnnyel térhetett a szünetre.

A fordulást követően jobbára a mezőnyben pattogott a játékszer, mígnem a félidő derekán Unger Ádám rávezette a labdát védőjére, aki nem tudta meggátolni, hogy átverés áldozata legyen. A vállalkozókedvéért is dicsérhető gödöllői csatárnak a csel után már nem maradt nehéz dolga, hogy bebiztosítsa csapata diadalát.

Huszonöt mérkőzés után a Gödöllői SK együttese 41 ponttal, 45-42-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 6. helyén áll. Következik: Tárnok-Bolha KSK – Gödöllői SK május 8., szerda 17.30 óra (20. fordulóból elhalasztott mérkőzés).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online