Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pontrablással zárult a gödöllői kézisek vendégjátéka

2013-04-20 20:44:30

NB I/B. Keleti-csoport, 18. forduló:

CLAAS-Törökszentmiklósi KE – Gödöllői KC 25-25 (15-12)

A válogatott Horvátország elleni Európa-bajnoki selejtezői, illetve a Magyar Kupa négyes döntője miatt az elmúlt két hétvégén pihenőre vonultak az NB I/B-s csapatok, köztük a Gödöllői KC gárdája is. Hogy a szünetben mennyire sikerült rendezni a sorokat, arra is választ adott a mieink törökszentmiklósi vendégszereplése.

Mindent egybevetve, taktikusan és fegyelmezetten játszott Bartos Gábor alakulata az őket nyolc hellyel megelőző rivális otthonában. Főként a második félidőben hozták zavarba a hazaiakat a 9 gólig jutott Márkus Béla vezérletével derekasan küzdő gödöllőiek, akik a lefújás előtti percekben három góllal vezettek. A vendégsiker azonban elmaradt, mert a rutin hiánya és a játékvezetők házigazdákat segítő ítéletei meggátolták a gödöllői győzelmet. A pontszerzés így is értékes, és egyfajta kuriózum is, hiszen ez volt az első döntetlenje a GKC együttesének a bajnoki évadban.

Tizennyolc forduló után a gödöllőiek 7 ponttal, 470-521-es gólkülönbséggel a tabella 11. helyét foglalják el. A Gödöllői KC együttese a következő fordulóban (április 28., vasárnap 18 óra) a sereghajtó Hajdúböszörményi TE csapatát fogadja a Hajós iskola tornacsarnokában.

Juniorok: Törökszentmiklós – Gödöllő 37-25
A jobb erőkből álló és a csoport harmadik helyén tanyázó házigazdák magabiztosan nyertek a Mácsár Gyula irányításával készülő gödöllői fiatalok ellen. A kalkulálható vereség nem veszélyeztette a mieink 6. helyét a tabellán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online