Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Álláskeresők és munkaadók ütköztek az aulában

2013-04-17 20:58:00

Dr. Beke János, a Szent István Egyetem (SZIE) oktatási rektorhelyettese nyitotta meg a helyi központú felsőoktatási intézmény aulájában ma megrendezett állásbörzét. A sokak, főként a szakmai karrierjük megalapozására készülő fiatalok által látogatott eseményt felkereste dr. Solti László, a SZIE rektora is.

A betérők számára ingyenes rendezvényen ezúttal mintegy 30 kiállító cég több tucat állásajánlata várta az érdeklődőket, Gödöllő és a térség alap-, közép- és felsőfokú végzettségű lakosait, valamint a Szent István Egyetem hallgatóit. A személyes találkozások alkalmával a kiállítók és a leendő munkáltatók számára egyaránt kiváló lehetőség nyílt, hogy kiválasszák a számukra megfelelő, képzett munkatársakat. A potenciális munkavállalók felkészülését a munkakeresésre, munkába állásra számos tanácsadás segítette, valamint Kooperatív Szakmai Gyakorlati Börzét is tartottak, ahol az érdeklődők végigkísérhették a céges prezentációkat.

A vásárok új és korszerű típusához tartozó gödöllői állásbörze egyik kivételes lehetőségét az egyetemen belül működő Zöld Út Nyelvvizsgaközpont kínálta, amelynek képviselői ingyenes, szóbeli próbavizsgát szerveztek. Részint azoknak, akik amúgy is nyelvvizsgára készülnek, részint pedig azoknak, akik teszt alá kívánták vetni, mennyire kopott vagy gyarapodott idegennyelvi ismeretük.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online