Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ajánlásokat várnak a Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért díjra

2013-04-02 13:18:03

A júniusban esedékes gödöllői pedagógusnap programjának részeként idén is átadják a helyi önkormányzat által másfél évtizede alapított Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért díjat. A kitüntető cím olyanoknak adományozható, akik kiemelkedő eredményeket értek el a nevelő-oktató munkában, illetve annak szervezésében, irányításában. Ezen felül magas fokú pedagógiai, szakmai felkészültségük alapján, élen járnak az újszerű és hatékony pedagógiai módszerek kidolgozásában és alkalmazásában, valamint színvonalas és eredményes munkájukkal szolgálták a gödöllői gyermekek, a gödöllői ifjúság gondozását, nevelését.
A díj évente legfeljebb három személynek ítélhető oda. Elismerésre méltónak tartott jelöltre – írásban benyújtott, részletes indoklással – bárki tehet javaslatot. Az ajánlásokat április 19-én, pénteken 12 óráig lehet eljuttatni a polgármesteri hivatal polgármesteri kabinetirodájára (levélben: 2100 Gödöllő, Szabadság tér 7, emailben: kovacs.reka@godollo.hu).

Emlékeztetőül: tavaly tizenkilenc jelölt közül Karasz Gyöngyi, a Török Ignác Gimnázium matematika-kémia szakos tanárnője,  Barta Katalin, a Fréderic Chopin Zeneiskola zongoratanára, illetve Bene Mihály, az Erkel Ferenc Általános Iskola magyar-történelem szakos tanára érdemelte ki a kitüntetést.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online