Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Élménymotorozással egybekötött szezonnyitó a Hungaroringen

2013-04-01 19:06:15

Április 7-én, vasárnap – a Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram részeként – szezonnyitó motoros napot rendeznek a Gödöllőtől néhány kilométerre található mogyoródi Hungaroringen. A Kulturált Közlekedésért Alapítvány, az Országos Baleset-megelőzési Bizottság és a Nemzeti Közlekedési Hatóság kezdeményezése alapján lezajló eseményt hagyományteremtő szándékkal hirdették meg. Főként azért, hogy a résztvevők megismerhessék a járművek üzemeltetésével kapcsolatos műszaki teendőket és az aktuális közlekedési szabályváltozásokat.

Az ingyenesen felkereshető motoros nap a közlekedési morál javítását is szolgálni kívánja, hiszen az utóbbi években nincs számottevő javulás a hazánkban bekövetkezett motoros balesetek számának alakulásában.
A tesztpályákon vizsgabiztosok segítik az érdeklődőket, miközben az őket elkísérő családtagok számára játékos, szórakoztató programokkal készülnek a szervezők. A nap fénypontjának ígérkezik a versenypályára tervezett élménymotorozás, amin csak azok vehetnek részt, akik bőr motorosruhában pattannak nyeregbe, és megfelelő védőfelszereléssel rendelkeznek. 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online