Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lezárult az öldöklő csata: döntős a Gödöllő!

2013-03-18 19:52:53

NB I., rájátszás, elődöntő, 4. mérkőzés:

Aluprof-TF BudapestTEVA-Gödöllői RC 1-3 (23, -13, -18, -17)
Gödöllő: Kriegel É. – Szakmáry – Hackl – Csengeri – Molnár-Németh Zs. – Széles. Cserék: Lékó (liberó), Merkószki, Lutter.

Miután a csapatok a párharc előző három meccsén alaposan felőrölték egymás energiáját, a negyedik ütközeten különös fontossága volt annak, hogy kinek maradt nagyobb hite és elszántsága a sikerhez. Lélektanilag talán a gödöllői lányok voltak előnyben, hiszen tudták, győzelmük esetén döntősök. Ehhez azonban idegen környezetben kellett nyerniük, ami ebben a párviadalban még egyik félnek sem sikerült.

Az előző találkozóról betegsége miatt hiányzó Ludvig Zsolt ismét a pálya széléről osztogathatta tanácsait a gödöllői hölgyeknek, akik az első játszma közepén – az intelmek ellenére – túlságosan hosszú pórázra engedték a mindent egy lapra feltevő TF-eseket. Ennek az lett a vége, hogy 22-nél ugyan sikerült utolérni a házigazdákat, ám a felzárkózástól elfogyott a szusz, így a fővárosiak minimális különbséggel mégiscsak révbe értek.

A második szettben gyakorlatilag egy csapat volt a küzdőtéren, a gödöllői. Városunk hatosa pillanatok alatt ellépett riválisától, amely arra sem kapott esélyt, hogy tíz ponton belüli differenciával megússza a játszmavesztést. Ráadásul, a folytatás is a mieink akarata szerint alakult, s bár akadtak megtorpanások, a harmadik etap végjátékában ismét a remekül blokkoló gödöllőiek vitték a prímet.

Tekintettel arra, hogy a fordítás azt is jelentette, hogy a TEVA-hatos egy játszmára került a bajnoki döntőről, nem lehetett más a cél vendégoldalon, mint a legrövidebb úton lerendezni a dolgot. Ennek fontosságát átérezték a gödöllői játékosok, akik felszabadultan, időnként valós tudásukat is megcsillantva tettek pontot a TF elleni öldöklő és egyben idegölő csata végére.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc végeredménye: 3-1, a Gödöllő javára. A bajnoki fináléban az elődöntőben a Békéscsabát három mérkőzésen felülmúló Vasas-Óbuda formációja lesz a mieink ellenfele. A mérkőzéssorozat április 10-én, szerdán Gödöllőn kezdődik.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online