Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A helység kalapácsa a Zöld OT programjában

2013-03-16 14:54:17

Március 21-e és 24-e között Gödöllő lesz a házigazdája a Környezet- és Természetvédő Szervezetek Országos Találkozójának (Zöld OT). A rendezvénysorozaton nem csak szakmai programokat kínálnak a résztvevőknek, hanem kulturális kuriózumot is.

Különleges színházi élményként jellemzik a szervezők a gödöllői Környezet- és Természetvédő Szervezetek Országos Találkozója egyik kísérő rendezvényét, Petőfi Sándor: A helység kalapácsa című komikus hőskölteményének előadását. A városi komédiák hangulatát idéző produkciót Gál Tamás tárja a publikum elé március 23-án, szombaton 20.30 órától a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében.

Petőfi páratlan humorral, groteszk elemekkel fűszerezve idézi fel e különös világot. Az előadást a közönséggel való állandó kommunikáció, a sokszor improvizációnak tűnő stílusgyakorlat és interaktív játékmód teszi fergeteges komédiává, ezt színesíti Bodonyi András zenéje, ami igazi Petőfi korabeli hangulatot varázsol a színpadra.

A előadásra belépőjegyek 1.000 forintért válthatók Gödöllőn, a városi piac melletti Fészek Üzletház Ötletkuckó Kézműves-boltjában, hétfőtől péntekig 10-17.30 óra, míg szombaton 9-12 óra között.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online