Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egyenlített a TF, illene rendezni a sorokat

2013-03-12 20:11:34

NB I., rájátszás, elődöntő, 2. mérkőzés:

Aluprof-TF BudapestTEVA-Gödöllői RC 3-1 (20, 23, -21, 20)
Gödöllő: Lutter – Molnár-Németh Zs. – Hackl – Csengeri – Szakmáry – Széles. Cserék: Lékó (liberó), Kriegel Zs., Merkószki, Kriegel É.

Kétszer, a Magyar Kupa elődöntőjében, valamint a bajnoki elődöntő párharcának első összecsapásán már megrángatta az esélyesebbnek kikiáltott gödöllőiek bajuszát a fővárosi alakulat. A szóban forgó, egyaránt 3-2-es gödöllői sikerrel zárult ütközeteken városunk csapata játszott hazai közönség előtt. Most fordult a kocka, mert Ludvig Zsolt együttesének ezúttal vendégként kellett megküzdenie a lelkes TF-esekkel.

Az első és a második játszmában kísértetiesen hasonló volt a helyzet: jószerivel csak a kezdeti pontoknál tudott lépést tartani elszánt riválisával a ritmustalanul és temérdek hibával játszó gödöllői különítmény, amelynek tagjai már a szettek derekánál arra kényszerítették mesterüket, hogy felhasználja időkérési lehetőségeit. A játékmegszakítások némiképp ugyan felrázták a vizitálókat, ám annyira sajnos nem, hogy a motiváltabb, sáncolásban remeklő házigazdák megijedjenek, és eltékozolják előnyüket.

Null-kettes játszmaállásnál adódott a kérdés, lesz-e elég lelki és fizikai ereje városunk hatosának arra, hogy leküzdje a bizonytalanságot eredményező görcsölést, és ha meccset nem is, legalább szettet nyerjen a Hollósy László kezei alatt igencsak kikupálódott, kiválóan mezőnyöző TF-esek ellen. Hogy a történet annyira mégse legyen ciki, a harmadik felvonásban összekapta magát a gödöllői társulat. Más kérdés, hogy a szépítéshez vezető út nem volt zökkenőmentes, hiszen 17-12-es TEVA-GRC-vezetés után, 18 egálnál szívtáji panaszok jelentkeztek a vendégekért szorítóknál.

A negyedik etap elején – egy tévesnek vélt vonalbírói ítélet miatt – Hollósy Lászlóban felment a pumpa: a TF edzője teátrálisan, szép szavakat nem keresve reklamált, amiért piros lapot kapott. Büntetésként kizárták a játszmából, így a kispadról nem várhattak tanácsokat tőle csapatának tagjai. Pedig eleinte jól jöttek volna, hiszen a gödöllői formáció 2-5-ről pillanatok alatt 8-5-re alakította az állást. Később azonban nélküle, illetve a másodedző segítségével is megoldották a feladatot a fővárosiak. A mieink legnagyobb bánatára…

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 1-1. A rivalizálás harmadik találkozóját március 15-én, pénteken 18 órától játsszák le Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online