Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egy ittas rendőr lehetett a hunyó

2013-03-12 13:24:07

Súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetéssel gyanúsítja a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség azt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében szolgáló rendőrt, aki az előzetes szakértői vélemények szerint március 11-én, az esti órákban tömegkarambolt okozott az M3-as autópálya bagi csomópontjának közelében.

Kállai Gábor, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője arról tájékoztatott, hogy az eddigi vizsgálatok és a tanúkihallgatás alapján alapos a gyanú, hogy a közepesen ittas H. Csaba 39 éves rendőr őrnagy volt az, aki elsőként ütközött neki az előtte haladó autónak, amit a sávokat elválasztó szalagkorlátnak lökött. A váratlan esemény következtében további négy jármű szaladt egymásba. Időközben olyan hírek láttak napvilágot, hogy H. Csaba beismerte ittasságát, majd önként lemondott szolgálati viszonyáról.


A balesetben összesen négyen sérültek meg. Egyiküket a helyszínen ellátták a mentők, hárman pedig – egy nő, valamint egy hét és egy tizennégy éves gyermek – kórházi ellátásra szorultak. A legsúlyosabb állapotba a kisfiú került, aki koponyasérüléseket szenvedett. Őt a budapesti Heim Pál kórházban kezelik.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online