Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megzavarta a térfélcsere a Bikákat

2013-03-04 20:50:20

NB I., felsőági (1-6. hely) rájátszás, 1. forduló:

Swietelsky-Haladás VSE – Gödöllői Bikák 6-4 (1-2)

A Gödöllői Bikák 6 pontos előnnyel a 3. helyről kezdték meg az ország legjobb hat csapatát tömörítő, körmérkőzésese rendszerben, oda-vissza alapon lezajló bajnoki rájátszást. Városunk teremlabdarúgóinak első útja Szombathelyre, a 6. helyen álló Haladás VSE alakulatához vezetett. Az alapszakaszban lejátszott ütközeteken vendégsiker született: a vasiak 5-4-re nyertek településünkön, míg a Bikák 4-1-gyel vágtak vissza az Arena Savaria küzdőterén.

A vizitálók malmára vizet hajtó hagyomány ezúttal megszakadt, amire az első félidő összképe alapján nem igazán lehetett következtetni. Városunk csapata ugyanis – Nagy Roland, majd Vidák Balázs találatával – meggyőző választ adott a házigazdák 3. percben elért vezetőgóljára, és emelet temérdek helyzetet hagyott kihasználatlanul. A gödöllői előny a 26. percig tartott ki, ekkor azonban gyors egymásutánban kétszer is kapitulált a mieink védelme. Lovrencsics Balázs a 32. percben egálra igazította az eredményt, majd egy erősen vitatható 6 méteres büntetőből – amit a vészkapussá előlépett játékos-edző, Baranyai Pál kis híján hárított – ismét a hazaiak szereztek vezetést. Ennek mértékét a 37. percig háromgólosra növelték, így Jenei Ottó utolsó percben elért találata már csak szépségtapaszként vonul be az összecsapás krónikájába.

A lefújást követően egyfajta harmadik játékrésznek is tanúi voltak a helyszínen tartózkodók. Történt, hogy a szombathelyiek egyik játékosa, Bagó Péter megrángatta Jenei Ottó fülét, amiért Baranyai Pál (képen) próbált meg elégtételt venni a Haladás emberén. A játékvezető túlzott vehemenciáért mindkét dulakodónak piros lapot mutatott fel. A már-már többszörös visszaesőnek számító Baranyai akár hosszabb idejű eltiltást is kaphat.

A Gödöllői Bikák 41 ponttal, 84-79-es gólkülönbséggel a 3. helyen állnak a bajnokságban. Városunk csapata a rájátszás következő, március 18-én, hétfőn 19.30 órakor esedékes fordulójában az Újszegedi TC együttesét fogadja Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online