Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ponttal debütált Jenei a gödöllői kispadon

2013-03-03 18:11:15

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 16. forduló:

Veresegyház VSK – Gödöllői SK 2-2 (1-1)

Szomszédvári, de a veresegyházi küzdőtér kímélése miatt a fővárosban, a REAC Szántóföld úti sporttelepén lejátszott rangadóval indult a tavaszi szezon. Az előkészületi meccseken jól szereplő Gödöllői SK gárdájának a listavezetővel kellett felvenni a harcot. Ezt az eredményt a tél folyamán – Lilik Pál távozása után – Gödöllőre szegődött Jenei Sándorral érték el a veresiek, ami sajátos megvilágításba helyezte az ütközetet.

A meccs folyamán sok helyzetet dolgoztak ki a csapatok, ám a lehetőségekből csupán négyet sikerült gólra váltani. Először, bő tíz perc elteltével a gödöllői Unger Ádám volt eredményes, de a veresegyháziak az első játékrész utolsó, illetve a második félidő második percében elért találataikkal fordítottak.

Unger Ádám azonban az 51. percben is betalált, ezáltal a gödöllői tizenegy értékes pontot szerzett a tabella éllovasa ellen. A látottak alapján elmondható, hogy reális végeredmény született a mindkét fél részéről nyílt sisakos ütközeten.

Tizenhat forduló után a Gödöllői SK együttese 19 ponttal, 22-33-as gólkülönbséggel a bajnoki tabella 10. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Hévízgyörki SC március 9., szombat 14.30 óra, egyetemi műfüves pálya.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online