Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mégis, kinek az érdeme az elodázott államosítás?

2013-02-21 10:57:30

A Tormay Károly Egészségügyi Központot a polgármester eredeti javaslata és tájékoztatója szerint a város állami tulajdonba kívánta adni. Az összevont bizottsági ülésen Kovács Barnabás önkormányzati képviselő (MSZP) javasolta, hogy a központ maradjon városi tulajdonban, és a törvényi rendelkezéseknek megfelelően a testület hozzon erről határozatot.
Indítványa nyomán a lokálpatrióta klubos többségű városvezetés megváltoztatta az eredeti szándékát, és olyan határozatot terjesztett elő, hogy 2014 végéig városi tulajdonban kívánja tartani az intézményt. Bizonyos nyilatkozatokban mindez már úgy jelent meg, mintha a városvezetés eredetileg is ezt szerette volna. Az ügyről Kovács Barnabást kérdeztük.

- Örülök, hogy megváltozott a városvezetés álláspontja, és végül helyes irányba fordult a Tormay Károly Egészségügyi Központ ügye. Szerintem ez a fontos a dologban. Csak az számít, hogy az egészségügyi központ nem lesz a kistarcsai kórház kihelyezett fiókintézménye. Minden más körülmény lényegtelen. Általánosságban pedig azt mondom, ha a város életét jobbító javaslataim megvalósulásának az a feltétele, hogy a javaslatomat valaki más a sajátjaként „adja el” a lakosság felé, akkor én ebbe itt és most, látatlanul és előre beleegyezem.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online