Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szlovák légióssal is erősítenek városunk kézilabdásai

2013-02-20 10:18:21

Négy pontjával a 10. helyről vág neki az NB I/B. Keleti-csoport alapszakasza tavaszi küzdelmeinek a Gödöllői KC férficsapata. Városunk újonc együttesére tizenegy ütközet vár, hogy elérje minimális célját, és kiharcolja a bennmaradást. Ebben kedvezhet a sorsolás, hiszen a hajdúsági formációk elleni kiesési rangadókat hazai pályán játszhatja le a gödöllői csapat.

A február 15-én az év csapatedzője címmel kitüntetett Bartos Gábor legénysége február utolsó szombatján Egerben kezdi meg a tavaszi idényt, amit május 18-án, hazai pályán (Hajós iskola tornacsarnoka) zár. A gödöllői társulat személyi összetételében az őszi játékoskerethez képest nincs forradalmi változás, így továbbra is a GKC gárdáját erősíti a csapat házi gólkirálya, Márkus Béla, aki 80 találatával a csoport második legeredményesebb gólgyárosa.

A Gödöllőn nevelkedett játékoson kívül a helyi gárda hatékony támadójátékát szolgálhatja egy szlovák idegenlégiós, a 20 éves Jakub Mikita, aki elsősorban a baloldali átlövő poszton vethető be. A fiatal tehetség az NB I-es FTC-PLER keretének tagja, ezáltal a kettős igazolás kiváltása teszi lehetővé, hogy gödöllői színekben is pályára léphessen. Új szerzemény még a Veszprém junior együttesétől érkezett beállós, a huszadik életévét taposó Pető Martin. Íme, a Gödöllői KC tavaszi menetrendje:

Február 23., szombat 15 óra: SBS Eger Eszterházy SZSE – Gödöllői KC
Március 3., vasárnap 18 óra: Gödöllői KC – Ózdi KC

Március 9., szombat 18 óra: Kőnig-Trade-Balmazújvárosi KK – Gödöllői KC
Március 16., szombat 18 óra: Gödöllői KC – Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE

Március 23., szombat 18 óra: Nyíregyháza-Nyír-Komplett – Gödöllői KC
Március 30., szombat 18 óra: Gödöllői KC – Békési FKC

Április 20., szombat 18 óra: CLAAS-Törökszentmiklósi KE – Gödöllői KC
Április 28., vasárnap 18 óra: Gödöllői KC – Hajdúböszörményi TE

Május 4., szombat 18 óra: Primavera Mizse KC – Gödöllői KC
Május 11., szombat 18 óra: Gödöllői KC – Mezőkövesdi KC
Május 18., szombat 18 óra: Gödöllői KC - Balassagyarmati Kábel SE


Az ifjúsági csapatok a felnőtt találkozók kezdési időpontja előtt két órával lépnek pályára. A Mácsár Gyula irányításával készlő gödöllői fiatalok 8 ponttal a 7. helyről várják a folytatást.


Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online