Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Debrecent is bevették városunk Bikái

2013-02-18 21:18:11

NB I., alapszakasz, 21. forduló:

Debreceni EAC FC – Gödöllői Bikák 5-7 (2-3)

Azzal, hogy az MLSZ Jogi Bizottságának döntése értelmében Gödöllői Bikák visszakapták a tőlük korábban levont 4 pontot, bebiztosították 3. pozíciójukat a tabellán. Ahhoz viszont, hogy az alapszakaszt esetleg ennél előkelőbb helyen zárják, győzniük kellett a 10. helyezett DEAC otthonában. A november 12-én lejátszott gödöllői mérkőzés 3-3-as pontosztozkodással ért véget.

Ezen az ütközeten a 8. percig kellett várni az első gólra, ami Biczi Gábor nevéhez fűződött. Sokáig azonban nem volt előnyben a gödöllői egység, mert másodpercekkel később a hazaiak is örülhettek. Nagy Roland találatával, majd egy öngóllal kisvártatva kettőre dagadt a vendégek előnye, ami a szünetig minimálisra olvadt.

A térfélcsere után Vidák Balázs köszönt be a debreceni kapuba, amire szinte a következő támadásból választoltak a házigazdák. A temérdek helyzetet elpuskázó és fél tucat kapufás lövéssel előrukkoló gödöllőiek a folytatásban sem tudtak ellépni, ugyanis Szimcsák Tamás gólját sem hagyták szó nélkül a DEAC-osok.

Az egy gól itt, egy gól ott játék Vidák újabb találata után is folytatódott, mert a hazaiak 10 méteres büntetőből 5-6-ra módosították az állást. A slusszpoént Szente Tamás jegyezte, aki úgy állította be a végeredményt, hogy a labda a dudaszó pillanatában még úton volt a debreceni hálóba.

Huszonegy forduló után a Gödöllői Bikák 41 ponttal, 79-65-ös gólkülönbséggel a 3. helyen állnak a tabellán. Városunk csapata az alapszakasz utolsó, február 25-én, hétfőn 19.30 órakor esedékes fordulójában a bajnoki címvédő Rába ETO együttesét fogadja Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online