Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újpesten is nullára nyert a Ludvig-csapat

2013-02-17 18:22:13

NB I., rájátszás, negyeddöntő, 2. mérkőzés:

Újpesti TETEVA-Gödöllői RC 0-3 (-18, -17, -13)
Gödöllő: Kriegel É. – Molnár-Németh Zs. – Hackl – Merkószki – Szakmáry – Széles. Cserék: Lékó (liberó), Lutter, Csengeri, Háfra D.

Nem lehetett más célja a TEVA-Gödöllői RC női alakulatának a negyeddöntő második felvonásán, mint az, hogy – a hazai siker után – idegenben is felülmúlja a lila-fehér formációt.
A mérkőzés első pontját a házigazdák szerezték meg, ám ezt követően nem igazán termett a számukra babér. A frissebben mozgó és a játék minden elemében hatékonyabb gödöllői különítmény gond nélkül nyerte a nyitó szettet, majd a folytatásban is nyomás alatt tartotta az idő előrehaladtával egyre haloványabb ellenállásra képes újpesti formációt.

Ludvig Zsolt úgy vélekedett a találkozó után, hogy csapata sokkal felszabadultabban játszott, mint a párharc első mérkőzésén. A lányok ráérzetek a saját ritmusukra, és ez döntőnek bizonyult a siker elérésében.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2-0, a Gödöllő javára. A rivalizálás harmadik találkozóját február 20-án, szerdán 18 órától játsszák le Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban.
A Gödöllő – Újpest mérkőzéssorozat győztese az Aluprof-TF – Nyíregyháza párharc nyertesével találkozik az elődöntőben. A másik ágon 1-1 az állás.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online