Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Veszélyes lehet a tapadókoronggal rögzített ablaktörlő

2013-02-13 17:31:55

Különös, az autósok nagy részét érintő esetre hívta fel hírportálunk figyelmét egyik olvasónk. A tanulságos történet az egyik gödöllői autómosó szolgáltatónál játszódott le a minap.

Olvasónk elmondása szerint az autómosóban a gépi mosás idejére tapadókoronggal rögzítik a hátsó ablaktörlőt. Ez önmagában nem lenne baj, azonban, ha nem távolítják el, a korong képes tönkre tenni a hátsó szélvédő tisztítására szolgáló szerkezetet. Ezúttal is ez történt: az ablaktörlő motorja leégett, az utasteret enyhe füst és rettenetesen erős égett szag borította be. A műanyag ajtóburkolat megolvadt. Az ilyen helyzet egy hölgy vagy fiatal, rutintalan vezető esetén akár életveszélyes is lehet. De még a tapasztaltabb sofőr figyelmét is elvonhatja annyira, hogy netán balesetet okoz.

Panaszosunk megkereste a problémával a mosó vezetőjét, és figyelmeztette a veszélyre, majd kérte, hogy az autómosó biztosítását terjesszék ki erre a káresetre is. Az autómosó illetékese azonban – állítólag – alpári hangnemben reagált a felvetésre. Sőt, még neki állt feljebb, mondván: az „ellopott” kis korongok sok kárt okoznak a cégnek…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online