Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ügyfélbarát nyitvatartási rend a gödöllői okmányirodában

2013-02-13 13:25:06

Február elejétől új, ügyfélbarát nyitva tartással várják az ügyfeleket Pest megye valamennyi járási székhelyének okmányirodájában, így a gödöllőiben is. Ezzel az országban elsőként Pest megyében lehet minden járásban reggel 8 órától este 20 óráig igénybe venni az okmányirodák szolgáltatásait.

Az ország és a főváros viszonylatában is élen jár Pest megye abban, hogy február 1-jétől a megye valamennyi járási székhelyén ügyfélbarát nyitva tartással, minden hétköznap 8 és 20 óra között várják az okmányirodák az ügyeiket intézni kívánó lakosokat. Gödöllőn a Városháza Szabadság tér 7. szám alatt található épületében érhető el a dr. Urbanics Gábor irányításával működő járási hivatal okmányirodája. A hivatalvezető elmondása szerint célszerű az ügyfeleknek a (28) 529-100-as telefonszámon előre bejelentkezni annak érdekében, hogy elkerüljék az esetleges várakozást.

Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott a kezdeményezés kapcsán kiemelte, az új ügyfélbarát nyitvatartási renddel az élethez szeretnék igazítani a szolgáltatást, vagyis elérni azt, hogy a Pest megyei állampolgároknak ne kelljen szabadságot kivenniük ahhoz, hogy ügyeiket elintézhessék. Az ügyintézés egyszerűsödését, kényelmesebbé tételét szolgáló folyamat az év végéig felálló Kormányablakokkal ér célba. A Pest megyei kormánymegbízott szerint Pest megyére egyre kevésbé lehet csupán vonzáskörzetként tekinteni, hiszen az itt élők mostantól ugyanúgy el tudják ügyeiket intézni lakóhelyük közelében, mint például a fővárosban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online