Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az Újpesten kell túljutni a bajnoki negyeddöntőben

2013-02-03 11:47:20

Befejeződtek az NB I-es női röplabda-bajnokság alapszakaszának küzdelmei, amikben – Közép-európai Liga szereplése miatt – a TEVA-Gödöllői RC csapata nem volt érdekelt. A csatározás-sorozatot a Vasas együttese nyerte, megelőzve a Békéscsaba, az Aluprof-TF, a Nyíregyháza, a Miskolc, a BSE és az UTE alakulatait.

A kialakult sorrend alapján városunk formációja az alapszakasz 7. helyén végzett UTE társulatával találkozik a bajnoki negyeddöntőben, ami az egyik fél harmadik győzelméig tart. A párharc első mérkőzését február 14-én, csütörtökön 18 órától rendezik meg Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban. További játéknapok: február 17. (idegenben), február 20. (Gödöllőn), február 22. (idegenben, ha szükséges) és február 24. (Gödöllőn, ha szükséges). A másik három negyeddöntőben Vasas-BSE, Békéscsaba-Miskolc és TF-Nyíregyháza párviadalokat rendeznek. A Gödöllő-Újpest rivalizálás győztese a TF-Nyíregyháza meccssorozat továbbjutójával néz szembe az elődöntőben.

Egyidejűleg az is eldőlt, hogy Ludvig Zsolt csapata mellett a Vasas lesz a másik kiemelt a településünkön március 1-3. között megrendezendő TEVA-Magyar Kupa négyes finálé jövő hét második felében várható elődöntőinek sorsolásán. Mindez azt jelenti, hogy a Gödöllő vagy a Békéscsaba, vagy az Aluprof-TF egységével csatározik majd a március 2-i elődöntőben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online