Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fogarasiné: a Fideszes képviselők megkapták a parancsot

2013-01-30 11:09:07

Fogarasiné Deák Valéria, a Magyar Szocialista Párt Gödöllői Szervezetének elnöke írásban reagált Vécsey László január 28-i gödöllői sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

Választókerületünk országgyűlési képviselője, Vécsey László (Fidesz) január 28-án utcai sajtótájékoztatót tartott a gödöllői STOP SHOP bevásárlóközpont parkolójában. Az ott elhangzottakkal kapcsolatosan a helyi MSZP vezetője, Fogarasiné Deák Valéria az alábbi sorokat juttatta el szerkesztőségünkhöz:

- Közeleg a ciklus vége. Arról, hogy ki rombolt, ki épített és mennyit, hamarosan el kell készíteni a leltárt. Vécsey László képviselő úrnak is. Nekünk is. A teljesítmény megítélése – a jelenlegit az előző négy évvel összevetve is – a választópolgárok kizárólagos joga lesz. Csupán ennyit jegyeznék meg a sajtótájékoztató tartalmi részéhez, mert itt láthatóan nem a tartalom a lényeg. Megkapták a parancsot, most minden országgyűlési képviselőjüknek fel kell mondania a leckét. Központi kottából, szolgamód, igaztalanul. Mondják is mindenütt, és fegyelmezett pártkatonákként tartják kezükben – nyilván a kiadott ukáz szerint – saját, valóban gyűlöletkampányuk tárgyi bizonyítékát. Úgy vélem, méltánytalan és szomorú, ha egy országgyűlési képviselőt ebbe a helyzetbe hoz a pártja. Pláne, ha egy körzet megválasztott képviselője a választókerületi ügyek és problémák megoldása, az érdemi munka HELYETT kerít sort ilyen megnyilvánulásokra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online