Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vécsey László: ez a gyűlöletkampány az MSZP kudarca

2013-01-28 13:05:00

Január 28-án a gödöllői STOP SHOP bevásárlóközpont parkolójában szemerkélő hóesésben tartott sajtótájékoztatót Vécsey László, választókörzetünk Fideszes egyéni országgyűlési képviselője. A honatya az MSZP által a napokban óriásplakátok kihelyeztetésével indított, véleménye szerint gyűlöletkampány ellen tiltakozott.

Vécsey László a helyszínen, valamint sajtóközleményében úgy fogalmazott, hogy mi, itt, ebben a régióban ma nem kérünk a gyűlöletkeltésből, a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából, a minimálbér csökkentéséből. Gödöllő, Kerepes, Kistarcsa, Csömör, Nagytarcsa, Isaszeg, Pécel és a régió többi települése is a sikeresség, az előremutató biztonságos fejlődés mellett elkötelezett. Ezért dolgozunk nap, mint nap közösen a településvezetőkkel. Az MSZP és holdudvara most mégis mocskolódással tapétázzák ki az országot. Ez ma a Magyar Szocialista Párt: rombolás és uszítás.

A Fidesz országgyűlési képviselője (képen jobbra) azt is hozzátette: a szocialisták semmit nem tanultak a 2010-es bukásukból. Az óriásplakátokon mocskolódás helyett a bocsánatkérésnek lenne helye, azért, hogy eladósították, kifosztották, megnyomorították az országot. Az MSZP azonban egyre csak süllyed Ron Werber gyűlölettel teli világába, egy olyan világba, ahol az utcákon, a plakátokon csak uszítás és hergelés van. Nem akarunk soha többé velük süllyedni, nem kérünk ebből. Békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős, sikeres régiót akarunk. Gyűlölködés helyett az itt élő magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások kezét fogva, kimászunk abból a gödörből, amit a baloldal ásott.


Vécsey álságosnak nevezte az MSZP Magyarország ma elnevezéssel indított kampányát, ami Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert és Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárt ábrázoló óriásplakátok kihelyezésével kezdődött, hogy szembesítsék a kormányt ígéreteivel és azzal, amit valójában tett. A szocialisták országszerte fórumokat rendeznek a következő hetekben, ahol arra kérik az embereket, mondják el, mit hozott számukra az Orbán-kormány tevékenysége.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online