Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Működik a rezsicsökkentés zöld szám

2013-01-18 08:57:59

A Magyar Energia Hivatal a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium felkérésére január 15-étől üzemelteti a rezsicsökkentés zöld számot. Az ingyenesen elérhető (06-80) 205-386-os információs vonalon szakértők fogadják a hívásokat hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra, míg pénteken 8 és 14 óra között.

A Magyar Energia Hivatal szakértői a zöld számon a rezsicsökkentéssel kapcsolatos általános kérdésekben adnak tájékoztatást. Az alaposabb áttekintést igénylő felvetéseket a telefonos ügyintézők írásban rögzítik, és három napon belül megválaszolják az érdeklődők részére.

A konkrét fogyasztói panaszok kezelését az adott szolgáltató és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság végzi. A lakossági földgáz-, áram- és távhő-árak tízszázalékos csökkentése elsőként a januári fogyasztást összegző számlákban jelentkezik. Előfordulhat, hogy az idei év első számlája még decemberi időszakra eső fogyasztást is tartalmaz, de a január 1-je utáni energiafogyasztást már minden esetben a csökkentett díjakkal számlázzák a szolgáltatók.

A várhatóan leggyakrabban felmerülő kérdésekre összeállított válaszok a Magyar Energia Hivatal honlapján is olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online