Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Áldatlan állapotok uralkodnak egyes blahai utcákban

2013-01-07 08:55:21

Igazodva a modern kor adta lehetőségekhez, sajátos módon fejezték ki nemtetszésüket a blahai városrész lakói a világhálón. A zenés vidófelvételhez többen is kommentárt fűztek a közösségi portálon. A lakók a várostól várják a megoldást, a körzet képviselője pedig lakossági összefogást szorgalmaz.

Gödöllő egyik legszebb részén, Blahán, a kiemelt üdülőövezetben 30 éve nem sikerült a városgazdálkodásnak elfogadható állapotokat teremtenie. Kérjük az illetékeseket, hogy tegyék élhetőbbé az itt élők mindennapjait – olvasható az egyik közösségi portálon közzétett bejegyzésben.


A körzet egyéni önkormányzati képviselője, az időközben alpolgármesterré választott Pecze Dániel – többek között – így reagált a felvetésre: - Az utca állapotával teljes mértékben tisztában vagyok. A videóban felvetett gréderezésre van egyelőre lehetőség, az egyéb stabilizálási eljárásokat megvizsgáljuk. Üdülőövezetről beszélünk és nem lakóövezetről, jelenleg a blahai városrészben az egyik legkomolyabb problémát a Lázár Vilmos utca állapota jelenti, ami lakóövezeti út. Ez élvez prioritást, ezen beruházás megvalósításán dolgozunk. A Hegyesi Mari utca esetében a Hegy utcai összefogáshoz hasonló megoldást tudnék elképzelni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online