Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem nyit ki a múzeum januárban

2012-12-31 17:56:01

Mivel nem várható, hogy 2013-ban az állam a zsebébe nyúl az önkormányzati kézben lévő közművelődési intézményrendszer támogatása érdekében, Gödöllőn is fel kell készülni ezen a területen a takarékos és ésszerű gazdálkodásra. Méghozzá úgy, hogy a meglévő szolgáltatások minősége ne szenvedjen csorbát.

Ezt szem előtt tartva, a gödöllői képviselőtestület tagjai úgy döntöttek, hogy a Gödöllői Városi Múzeum januárban nem nyit ki. Ezt követően szűkül a helyi közgyűjtemény nyitvatartási ideje: a Hamvay-kúria épületében található múzeum minden héten szerdától vasárnapig 10 és 17 óra között tart nyitva a nyári, április 1-jétől október 31-ig terjedő időszakban. Az év másik részében (november 1-től március 31-ig) 10 és 16 óra között fogadják a látogatókat. A gödöllői múzeum égisze alá tartozó Királyi váró januárban nem zárja be a kapuit, további nyitvatartási ideje megegyezik a múzeuméval.

Január 1-jétől a városi múzeumban 7 fő lesz a közalkalmazotti létszám, míg a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ Dózsa György úti épületében 20 fő (16 fő teljes munkaidős és 4 fő részmunkaidős) alkotja a közalkalmazotti személyi állományt. A 2012-es é végi jutalmazási előterjesztés mellékletében a múzeum esetében 12 fővel számoltak, a könyvtárnál pedig 27 fő szerepelt a létszám rovatban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online